Glazen overlopen

Bij Balako gaan we voor het totaalconcept. Zo hoeft u slechts één partner aan te spreken voor de volledige afwerking van uw traphal. Heeft u net een huis gekocht, gebouwd of verdient uw woning net dat tikkeltje meer elegantie? In een moderne, stijlvolle woonst hoort een glazen overloop als verbinding tussen uw verdiepingen en trappen tot één van de constructiemogelijkheden.

 

Ook voor de constructie van glazen overlopen kunt u bij Balako terecht. Zo’n overloop is niet enkel sierlijk, maar vergroot ook uw ruimtes door het heldere en transparante karakter. Bij een glazen overloop wordt uw traphal een lichtrijk geheel in plaats van een donkere ruimte waar u zo snel mogelijk weg wilt.

 

Wekt dit idee uw interesse of heeft u zelf al een traphalconstructie uitgedacht? Samen met u gaan we op zoek naar een overloop op maat, met helder of mat glas. Wij houden ook rekening met uw budget en garanderen het strafste vakmanschap aan de beste prijs. Met onze expertise verbinden wij de verschillende verdiepingen van uw woning met een veilige overloop die omkaderd wordt door een stevige en elegante balustrade.

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of om een gratis offerte te ontvangen.

Offerte