Balako zet klanttevredenheid op de hoogste trede

Met een ervaring van meer dan 15 jaar is Bart De Smet gespecialiseerd in de vervaardiging en plaatsing van trappen, trapleuningen en balustrades in zowel metaal als inox. Ook voor relingen, hekken, herstellingswerk… bent u bij Balako in Lokeren aan het juiste adres.

 

Gepassioneerd door maatwerk en precisie biedt Bart De Smet zijn diensten aan in Oost-Vlaanderen. Of het nu gaat om de constructie van een volledige traphal of de plaatsing van enkele balkonbalustrades, bij Balako vindt u wat u zoekt aan correcte en transparante prijzen.

 

GRATIS OFFERTE

Perfect op maat

Of het nu gaat om een kleine trapleuning of een volledige balustrade, Balako komt alles persoonlijk opmeten en tekent het volledige maatwerk uit. Hierdoor is elke constructie mogelijk en vervullen wij elke wens van de klant.

 

 

Correcte prijzen

Bij Balako komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw prijsofferte transparant is zodat u perfect weet waar u aan toe bent.

 

 

Klanttevredenheid

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, waarin u zich gerust voelt in onze vakkundigheid. Uw wensen staan altijd centraal.